A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez. Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzákanalazzuk a lisztet. Habverő segítségével ezeket óvatosan összedolgozzuk. A kész masszát kivajazott és kilisztezett gyümölcstorta formába öntjük és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amikor a piskóta megsült a tésztát konyharuhára borítjuk és hagyjuk kihűlni.
A pudingport egy edénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot és folyamatos kevergetés mellett a tejet. Felforraljuk és sűrűre főzzük. Ezután kihűtjük, hozzáadjuk a margarint és robotgéppel habosra verjük. Az pudingos krémet a tortára tesszük és szépen elsimítjuk.