Elkészítés: Lapos tepsiben háromtojásos piskótát készítünk hagyományos módon. Ha készen van, hagyjuk kihűlni, és egy pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőle, amiket az alábbi krémmel töltünk meg:
A túrót a margarinnal, a vaníliás cukorral és a fele porcukorral kikeverjük. A tejfölt kikeverjük a porcukor másik felével. A 2 krémet vegyítjük egymással.
A korongok harmadára krémet halmozunk, erre jönnek a gyümölcsszemek, majd egy újabb krém
réteg és piskótakorong következik, és erre jön egy krémréteg és lezárásként a piskótakorong.
A tetejét díszítjük krémmel és gyümölccsel, pár órás hűtés után kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre