Gyümölcsös-joghurtos alagút

66 szavazat
20 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A gyümölcsös-joghurtos alagút elkészítéséhez a joghurtot, az édesítőszert és a zselatinport egy edénybe öntjük, összekeverjük, és kis lángon felmelegítjük, de nem forraljuk!
  2. Felverjük a habtejszínt, majd hozzáadjuk a kihűlt joghurtos keverékhez, és simára keverjük vele, majd beleforgatjuk a felaprított gyümölcsöt.
  3. Egy hosszúkás formát folpackkal kibélelünk, beleöntjük a tejszínes-joghurtos masszát, majd legalább 3-4 óra hosszára hűtőbe tesszük. Kiborítjuk egy tálcára, eltávolítjuk róla a folpackot és ízlés szerint kidíszítjük gyümölcsökkel. 

Megjegyzés

Bármilyen gyümölccsel elkészíthető. - Scsilluka

Ezek is érdekelhetnek

Friss