hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás sajttorta (laktóz- és gluténmentesen)

60 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A glutén- és laktózmentes málnás sajttorta elkészítéséhez a mandulatlisztet, rizslisztet, a sütőport és a sót egy tálban összekeverjük, hozzáadjuk a margarint, majd a tejfölt. Alaposan összegyúrjuk, majd a tésztát fél órára hűtőbe tesszük. 
  2. Egy tálba tesszük a sajtkrémet, a tejszínt, a tápiókalisztet, a nádcukrot, a citromlevet és a két felvert tojást. Megsózzuk, homogonné keverjük, majd a felhasználásig a hűtőben tároljuk. 
  3. A pitetésztát egy tortaforma aljába nyomkodjuk, majd előmelegített sütőben félig megsütjük. Ráhelyezzük a tortaforma oldalát, majd a pitetésztára öntjük a sajtkrémet. A tetejét málnával díszítjük.
  4. Előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük. 

    Nézd meg videón, hogy készül a recept:


Ezek is érdekelhetnek