Elkészítés: A húst közepesen vastagra vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk és félrerakjuk. A paradicsompürét a ketchuppal, az étolajjal, pici cukorral és a fűszerekkel összekeverjük, belerakjuk a karikára vágott fokhagymát (én sok fokhagymával szeretem). Az előre besózott húsokat egyenként belemátjuk a paradicsomos masszába, és sorba rakjuk őket egy tűzálló tálba, majd rátesszük a szeletelt gombát, végül ráöntjük a megmaradt paradicsomos szószt és a vörösbort. Fólia nélkül közepesen meleg sütőben kb. 40 pecig sütjük. Burgonyakrokettel vagy knédlivel isteni finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre