Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstölt pulykacomb tormamártással

MME MME
5/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A húst igényeink szerint felszeleteljük.

Elkészítés: A mártáshoz a vajat megolvasztjuk, és a lisztet világosra pirítjuk benne. A tejet és a tejszínt ráöntjük, majd folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a tormát, megsózzuk, és cukorral, citromlével pikánsra fűszerezzük. A füstölt, főtt pulykacombot hidegen vagy kissé meglangyosítva, a meleg tormamártással előételként kínáljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 475 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss