Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Félmilliós fizetéssel Budapesten keres bolti eladókat egy üzletlánc

default user icon
MME
500 ezer forintnál is magasabb fizetéssel csábít magához bolti eladókat egy népszerű üzletlánc a főváros bizonyos boltjaiba. Mint írják, az érettségi előny, de nem elvárás.

A Lidl nem kevesebb, mint bruttó 544 ezer forintos fizetéssel toboroz eladókat egyes üzleteibe budapesti munkavégzéssel. Az álláshirdetésből az is kiderül, hogy a pályázóknak nem szükséges érettségivel rendelkezniük, ám ha mégis van, az csak előny. Mint ismert, Európa egyik vezető diszkontáruház-lánca még szeptemberben jelentette be, hogy komoly béremelést hajt végre és ennek eredményeként egyes munkavállalók akár 21 és 43 százalék közti emelést is kaphattak. Úgy tudni, hogy többé-kevésbé ennek a kezdeményezésnek is köszönhető, hogy az üzletlánc egyes boltjaiban bruttó 544 ezer forintos fizetést kínáljon az eladóknak.

Az állás megpályázása esetén egyébként előnyt jelent a legalább középfokú végzettség vagy élelmiszer-kereskedelmi tapasztalat, de mint azt korábban is említettük, egyik sem elvárás.

A cég a béreken felül ígér még egy évenkénti béremelést, egy egészségprogramot, szabadságot szűrővizsgálatokon való részvétel céljából, a közösségi közlekedéssel való munkába járás költségének 100 százalékos térítését, vagy autóval történő munkába járásnál 40 Ft/km költségtérítést.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss