Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A vendég azt kérte, vágják félbe a szendvicsét, döbbenet, amit utána a számlán látott

default user icon
MME
A vendég azt kérte, vágják félbe a szendvicsét, amit a párjával közösen kívánt elfogyasztani, ám szinte sokkot kapott, amikor meglátta, hogy ezt az apró mozdulatot külön tételként kiszámlázta neki az étterem.

Az észak-olaszországi Lombardiában található a Comói-tó, ami igazi turistaparadicsom. Az egyik ott található elegáns olasz étterembe ült be párjával az a vendég, aki a botrányos esetről beszámolt az interneten. Az illető szénsavas vizet, kólát, kávét és egy zöldséges szendvicset rendelt, ez utóbbit a kedvesével együtt szerette volna megenni, ezért arra kérte a pincért, hogy vágják félbe nekik az ételt.

A szendvics ára már alapból borsos volt, ugyanis 7.50 eurót, átszámítva közel 3000 forintot kértek érte, ám még ennél is többe fájt az illetőnek az étkezés. A szendvics elfelezéséért ugyanis további két eurót, azaz 775 forintot felszámoltak neki, így a számla teljes végösszege 6 ezer forint lett.

A vendég annyira felháborodott, hogy dühös véleményét megosztotta az interneten, ám ezt nem hagyta szó nélkül a hely tulajdonosa – írja a Daily Mail. A tulaj szerint minden extra kérésnek megvan az ára, és ha valaki azt kéri, hogy vágjanak ketté egy szendvicset, akkor ahhoz dupla tányérra és plusz szalvétára is szükség van, ezeknek pedig megvan a költsége.

A felháborodott turista szerint soha ilyen még nem történt vele.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss