Elkészítés: A lisztben elvegyítjük a sütőport, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és egy konyhai robotgép dagasztó spiráljával először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton jól összedolgozzuk. A tésztát fóliába csomagoljuk, és 30 percre hideg helyre tesszük. A kihűlt tésztát hengerré formáljuk, és 6 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik darabot 40 cm hosszú hengerré formáljuk, és 2 cm-es darabokra vágjuk. A darabokból enyhén belisztezett kézzel 5 cm-es kifliket készítünk, végeiket elvékonyítjuk. A kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és megsütjük. A süteményeket a sütőpapírral egy sütőrácson hagyjuk kihűlni. A porcukrot elvegyítjük a fahéjjal, és a még meleg kiflikre szórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre