Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt főzi karácsonykor a családjának Mariah Carey

default user icon
MME
A karácsony koronázatlan királynőjével, Mariah Carey-vel kapcsolatban utoljára jutna eszünkbe az, hogy vajon mit eszik ünnepekkor a családjával, az pedig, hogy vajon mit főz, talán soha. Pedig a díva, állítása szerint, nem csak szeret, de tud is főzni, különösen a karácsonyi menüsora bitang jó!

Mariah Carey egy, a GQ magazinnak adott videóinterjúban mesélt arról, mi az, ami nélkül elképzelhetetlen számára az ünnep, mit jelent számára a karácsony - és itt derült ki, hogy többek között sok-sok főzést. Konkrétan 3 nap non-stop konyházást.

"Minden éveben én főzök! December 23-24-25 is a konyhában vagyok, sütök-főzök. Minden nap más a menü: karácsony első napján például mindig az apám receptjeit készítem el. Fantasztikus szakács volt, és a halála előtt rám hagyta az összes receptjét, köztük a karácsonyi töltött pulykáét is." 

"Először persze izgultam, amikor nekiállítam, úgyhogy szerződtettem magam mellé egy profi szakácsot, de csak segítség gyanánt. Sok süteményt is sütök ilyenkor, a kedvencem a német csokitorta, amit a lányommal együtt szoktunk elkészíteni" - árulta el az énekesnő, és hozzátette: többet nem is mondana az ünnepi fogásokról, mert a tervei között szerepel egy szakácskönyv összeállítása, telis-tele karácsonyi receptekkel."

"Az emberek nem hiszik el, hogy tudok főzni, azt hiszik, hazudok. Pedig igenis, főzök, tudok főzni, és ráadásul szeretek is. Szeretet nélkül ugyasnis nem megy, ez sem. Anélkül ízeltlen, vacak lesz az étel, még, ha a recept tökéletes is."

Nagyon várjuk már a szakácskönyvet, de addig is jöjjön a klasszikus, karácsonyi dal Mariah-tól, ami néklkül - különösen az Igazából szerelem című film óta nincs karácsony:

FERGETEGES KARÁCSONYI REKLÁMOT FORGATOTT MARIAH CAREY - VIDEÓ! >>> 
EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 40 KILÓT MARIAH CAREY >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss