Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eperkrémes labdácska fahéjsziruppal

75 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az élesztőt pici cukorral a tejben elmorzsolva felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival összedagasztjuk. Meleg helyen duplájára kelesztjük. Ezalatt megfőzzük pudingot.

A megkelt tésztát 4 részre vágjuk, majd henger alakúra sodorjuk, és 6 részre vágjuk. A darabokból gombócokat formálunk, és sütőpapíros tepsire tesszük, majd hideg sütőbe toljuk, bekapcsoljuk a sütőt, és nagy lángon sütjük pirosra.

Mikor kész, nagylukú fecskendővel pudingot fecskendezünk tölteléknek a sütikbe.

A szirupot felfőzzük, majd a sütire locsoljuk. Megszórhatjuk porcukorral is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

X

Nem ez a legjobb Eperkrémes labdácska fahéjsziruppal recept?