Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elárulta a Séfek Séfe győztese, hogy mire költi a főnyereményt

default user icon
MME
Pereszlényi Alexandrának egy igen kalandos utat bejárva sikerült a kiesés határáról egészen a főnyereményig küzdenie magát a Séfek Séfe negyedik évadában. Arról, hogy mit gondol az elmúlt hetekről a fiatal tehetség, vagy hogy mit kezd a főnyereménnyel, arról a Ripostnak mesélt egy interjú keretein belül egy nappal a finálé után.

Bőven tartogatott izgalmakat a Séfek Séfe negyedik évadának véghajrája, amit rendhagyó módon az előző szériákhoz képest idén egy női versenyző, Pereszlényi Alexandra nyert.  Vomberg Frigyes csapatának versenyzője a Ripostnak elmondta, mit gondol a győzelméről, na meg arról mesélt, hogy milyen kalandos utat járt be, mire eljutott a célig.

- Bíztam a győzelemben, mert számos versenyen vettem már részt. Nekem ez a versenyszituáció nem volt egy új keletű dolog. Reménykedtem abban, hogy ha nem is nyerem meg, akkor legalább első nőként bekerülök a döntőbe - kezdte a Ripostnak Alexandra.

- Gábor elsőként választott ki engem a fekete csapatba, úgyhogy nagyon bízhatott bennem. Majd miután visszafőztem magam, leírhatatlan boldogság volt, hogy a Fricihez kerültem, ez volt a vágyam - mondta.

Az is kiderült, hogy Alexandrának már most konkrét tervei vannak a nyereménnyel. Az biztos, hogy egy autót is vásárolni fog a pénzből, de utazásra, valamint fogászati kezelésre is fog fordítani, miután beváltotta azt a néhány verseny előtt tett ígéretét, amit győzelméhez kötött.

A teljes interjút a Ripost oldalán olvashatjátok, megéri!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek