Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A Konyhafőnök VIP Fináléjában két nagyon tehetséges versenyző, Dobos Evelin és Kardos Eszter mérkőzött meg, így a zsűrinek nehéz dolga volt. Kettejük között dőlt el, ki nyerheti el a Konyhafőnök címet és ki viheti haza a 10 millió forintos fődíjat.
Egyre többen vannak Magyarországon, akik valamilyen érzékenységgel rendelkeznek, illetve tudatosabban szeretnének étkezni. A SPAR az országos hálózatában több mint 1500 féle árucikket kínál számukra, s kiemelten kezeli az egészségtudatos életmód népszerűsítését is.
Pereszlényi Alexandrának egy igen kalandos utat bejárva sikerült a kiesés határáról egészen a főnyereményig küzdenie magát a Séfek Séfe negyedik évadában. Arról, hogy mit gondol az elmúlt hetekről a fiatal tehetség, vagy hogy mit kezd a főnyereménnyel, arról a Ripostnak mesélt egy interjú keretein belül egy nappal a finálé után.
Az előző széria nyertesével ellentétben most nem egy férfi, hanem egy női versenyző zsebelhette be a Séfek Séfe címet és a vele járó tízmillió forintos fődíjat a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzéssel együtt. Egy dolog azonban nem változott. Ahogy tavaly, most is a piros csapat egyik séfjelöltjének sikerült a csúcsig jutnia.
Pénteken kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe 4. évadának győztese. Ez annyit tesz, hogy az első helyezett a legjobbnak járó dicsőségen túl a tízmillió forintos fődíjat is bezsebeli, továbbá egy kéthetes franciaországi szakmai továbbképzésen is részt vehet a világ egyik leghíresebb séfiskolájában. A népszerű főzős produkció befejező epizódja kapcsán a feketék mentorával, Krausz Gáborral beszélgettünk.
Kiélezett versenyben, három órás főzést követően dőlt el, hogy ki nyeri a 2022-es Konyhafőnököt és az azzal járó 10 millió forintos fődíjat.
Tornóczky Anita és Németh Kristóf mindent beleadott a Konyhafőnök VIP fináléjában. Kettejük között dőlt el, hogy ki viheti haza a 10 millió forintos fődíjat.
A Séfek Séfe második szériájának győztese, Bánszki Bence elárulta, mihez kezd azzal a tíz millió forinttal, amit a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzés mellett nyert a TV2 gasztro-tehetségkutatójával.