Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megvan a Séfek Séfe negyedik évadának győztese

default user icon
MME
Az előző széria nyertesével ellentétben most nem egy férfi, hanem egy női versenyző zsebelhette be a Séfek Séfe címet és a vele járó tízmillió forintos fődíjat a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzéssel együtt. Egy dolog azonban nem változott. Ahogy tavaly, most is a piros csapat egyik séfjelöltjének sikerült a csúcsig jutnia.

2021 után zsinórban második alkalommal, újra Vomberg Frigyes csapatából került ki a Séfek Séfe győztese. Pereszlényi Alexandra számára küzdelmes út vezetett a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Alexandra először a feketék csapatában vágott neki a megmérettetésnek, aztán kiesését követően hatalmas erőfeszítések árán a pirosakhoz sikerült visszafőznie magát, ahonnan egészen az első helyig menetelt.

A fiatal tehetség kiváló teljesítményével bezsebelte a Séfek Séfe címet, a vele járó tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

A végső összecsapás előtt a döntőbe egyébként Krausz Gábor csapatából Tusor Viktor, Wolf Andrástól Nagy Péter, Vomberg Frigyes csapatából pedig Pereszlényi Alexandra jutott be. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss