Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Számunkra halott vagy! – Döbbenetes tortával búcsúztatták a távozó kollégát

default user icon
MME
Mindannyian voltunk már búcsúbulin, ahol finom falatok társaságában, jókívánságok hadával engedik útjára a távozó kollégákat. Nem mindegyik búcsúztató telik azonban jó hangulatban…

Nem tudni, hogy komolyan gondolták-e vagy pedig viccnek szánták azt a tortát, amelyet egy amerikai cukrásztól rendelt meg egy kollektíva. Greg Mason minden kérést teljesít és gyönyörű tortakreációkat alkot, de még őt is meglepte, amikor egy céges búcsúztatóra szánt tortára nem jókívánságokat kellett felírnia a cukormázzal.

A megrendelő egy vidám, színes és szivárványos tortát kért, melyre fekete színnel a következő szöveget képzelte el: „Számunkra halott vagy… viszlát örökre, kilépő!"

Mason a nem mindennapi kérésről saját TikTok-oldalán is beszámolt, sőt videót is készített a tortáról és a díszítés folyamatáról. A felvételt már több mint hárommillióan látták, és a kommentek között sokan megosztják saját történeteiket. Többen is hasonlóan „kedves" tortát kaptak az utolsó napjukon, ám ezeket poénnak szánták és így a távozó sem sértődött meg azon, hogy szinte elzavarták egykori munkahelyéről.

Borítókép: Instagram

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss