Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Amerikai konyhás WC Budapesten 45 millióért? A fürdőkádból kavarhatod a rántást!

default user icon
MME
Egyszerűen képtelenek vagyunk rájönni, hogy mégis mit szedhetett annak a XII. kerületi lakásnak a tervező és kivitelező párosa, akik ezt a szürreális koncepciót megálmodták, majd meg is valósították. Egy biztos; a rántás tuti nem ég oda, míg a mosdóban vagy.

Már félmilliónál is többen látták a TikTokon azt az ingatlanhirdetést, ami Budapesten, a XII. kerületi Melinda úton kínál eladásra egy igen szürreális módon berendezett 28 négyzetméteres lakást. Különlegessége – már ha ez annak nevezhető –, hogy egyetlen helyiségbe zsúfolták a fürdőkádat, a vécét, a mikrót, a mosógépet, a kávéfőzőt, az étkészletet, az elektromos sütőlapot és a mosogatót is.

A videó feltöltője @csedetiktok csak amerikai konyhás WC néven emlegeti a különös ingatlant, amit rövid időn belül a TikTok sok cifra dolgot látott tábora is felkapott. Csorba Dániel, a csatorna tulajdonosa egyébként megemlíti, hogy a 44,9 millió forintos árcédulával leginkább a lokációt akarják megfizettetni, hiszen a lakás többi helyisége is bőven megérett a felújításra. Szóval ha eddig minden vágyad az volt, hogy az élet tökéletes körforgása egyetlen szobára koncentrálódjon, akkor ne habozz tovább, mert megtaláltad álmaid otthonát. #irónia

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss