Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt az újabb bizonyíték, hogy David Beckham a világ egyik legjobb apukája - videó!

default user icon
MME
David Beckham az egyik legcsaládcentrikusabb ember - a hírességek között mindenképpen -, ez egészen biztos. Láthatóan akkor a legboldogabb, ha velük lehet - ennél már akkor lelkesebb, ha főzhet is rájuk. Tegnap például a palacsintát ágyba vitte a családnak, akik, bár imádják apát, de a hajnali lelkesedésében nem mindig osztoznak - videó!

 A húshagyó kedd a világ angolszász részein Pancake Day, vagyis palacsinta-nap is egyben. Tartják Bechmék is, és minden évben érkezik is egy palacsintás poszt David vagy Victoria Beckham Insta-oldalára. A névadó édességet természetesen David Beckham süti - tavaly láthattuk is, milyen elképesztő profizmussal dobja fel, és futball-legendához méltó lazasággal veszi le a palacsintákat; volt olyan év, amikor a kislányával, Harper Sevennel közösen sütöttek-főztek e jeles nap alkalmából. Idén Beckham a nappal együtt kelt - mondjuk, akinek tyúkjai vannak, nem is élhet máshogyan -, bevetette magát a konyhába, és már ágyba vitte egyszem lányának a palacsinta-reggelit. 

"Harper Seven, ébresztőőőőő! Palacsinta-nap vaaaan! Apa hozza a palacsintáidaaat! Szeretlek!" - mondja a videóban David Beckham a feje búbjáig betakarózott Harpernek.

 

"Imádom a palacsinta-napot! Talán mág a gyerekeimnél is jobban... Apu egy kicsit korán étkezett, és egy kiscsit izgatottabb a kelleténél... guszta kis palacsinta, mi?" - írta Beckham-apuka a videóhoz csatolt poszt szövegében.

Ezek is érdekelhetnek