Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

TOP 15 palacsinta 2022-ben - ezek voltak a kedvenc receptjeitek!

default user icon
MME
Tavaly decemberben a mindmegette.hu volt a legnépszerűbb receptoldal az országban. Persze, az év maradék 11 hónapjában is igen sűrűn ellátogattatok hozzánk, ha egy-egy jó receptre volt szükség - nézzük, melyik volt az a TOP 15 palacsintarecept, amit 2022-ben a leggyakrabban felkerestetek nálunk.

Így, a karácsonyon és a szilveszteren túl visszatekintve az elmúlt egy hónapra, nem érzünk mást csak hálát: december 23-án ugyanis, veletek közösen értük el, hogy minden idők legnagyobb napi látogatottságát könyvelhettük el. Szilveszterkor is csúcsot döntöttünk, korábban soha ennyien nem kattintottatok az év utolsó napján az oldalunkra. A decemberi eredményeinkkel és persze a segítségetekkel lefőztük a versenytársainkat!

Persze az év nem csupán egyetlen hónapból áll, és nálunk bizony minden szezonnak, évszaknak megvannak a maga sztárjai: a március például zömmel a medvehagymáról szól, június-júliusban  minden cukkiniből készül, októberben pedig a sütőtökös receptekből nem készülhet elég. Azonban vannak olyan örökzöld kedvencek, amelyeket évszaktól, időjárástól, szezonális zöldség-és gyümölcsfelhozataltól függetlenül imádtok: ilyen például a palacsinta.

Palacsinta, az örök kedvenc

A palacsintával sokan úgy vannak, mint Gombóc Artúr a csokival, jöhet belőle bármilyen, képtelenség rá nemet mondani. Bárhogyan is variáljuk, az eredmény garantáltan isteni finom desszert lesz: mindegy, hogy a diétás, a rakott vagy éppen a vegán verziót készítjük el. 2022-ben ezek voltak a kedvenc palacsintareceptjeitek!

AMERIKAI PALACSINTA EGYSZERŰEN>>> 

3 HOZZÁVALÓS BANÁNOS PALACSINTA>>> 

CSÚSZTATOTT PALACSINTA HÁZI MÁLNAÖNTETTEL>>> 

SZIVÁRVÁNYOS PALACSINTATORTA>>> 

HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA>>> 

A LEGJOBB PALACSINTATÉSZTA>>> 

BÉCSI TÚRÓS PALACSINTA>>> 

PALACSINTA - GLUTÉN ÉS LAKTÓZMENTES ALAPRECEPT>>> 

ALMÁS VEGÁN PALACSINTA>>> 

ZABPELYHES-TÚRÓS PALACSINTA>>> 

JAPÁN FELHŐPALACSINTA (SZUFLÉPALACSINTA)>>> 

TÖNKÖLY PALACSINTA>>> 

BÖGRÉS PALACSINTA EGYSZERŰEN>>> 

BANÁNOS-TÚRÓS ZABPALACSINTA>>> 

TIRAMISU PALACSINTA>>> 

MÉG TÖBB PALACSINTARECEPTET ITT TALÁLSZ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss