A megmosott pulykamellfilét konyhai papírtörlőn leszárítjuk, majd kockákra vágjuk. A rizst megfőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint. Közben a gyömbért finomra aprítjuk és a kétféle befőttet lecsepegtetjük. A barackot vékony cikkekre, az ananászkarikákat pedig félbevágjuk.
A serpenyőben felhevített avokádóolajon az előkészített gyümölcsöket megkapatjuk, majd kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékon kevergetve megpirítjuk a húst, majd megsózzuk, megborsozzuk és összeforgatjuk a gyömbérrel. Felöntjük a tejszínnel és a kókusztejjel, ízlés szerinti mennyiségű curryporral pikánsra ízesítjük, és a tejjel elkevert étkezési keményítővel kissé besűrítjük.
A kesudiót megpirítjuk egy tiszta serpenyőben. A barackot és az ananászt, valamint a currys ragut adagonként elosztjuk a tányérokon, megszórjuk a kesudióval és csíkokra metélt citromfűvel díszítjük. A rizst külön tálaljuk az ételhez.