hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csülök savanyúkáposztaágyon

MME MME
90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A savanyú káposzta levét kinyomkodjuk és egy kiolajozott tepsibe rakjuk.
  2. A csülök bőrös felét kocka alakban bevagdaljuk, és alaposan beszórjuk a fűszerkeverékkel úgy, hogy a bevagdalt részekbe is kerüljön.
  3. Bőrös felével felfele ráhelyezzük a káposztára, ráöntjük a vörösbort, és fóliával letakarva kb. 1 órát sütjük.
  4. Majd a fóliát eltávolítjuk, és kis lángon a csülök mindkét felét pirosra sütjük. Sima vagy hagymás krumplipürével kínálhatjuk. 

Megjegyzés

Mozsgainé Tóth Erzsébet receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek