Elkészítés: A csirkecombot vékony csíkokra vágom, meglocsolom 2 evőkanál olajjal, összekeverem a taco fűszerkeverékkel, és lefedve hűtőbe teszem, amíg kisütöm a tortilla lapokat.
Az öntethez a majonézt összekeverem a ketchuppal, a paprikakrémmel, a zúzott fokhagymával, és ezt is hűtőbe teszem.
A lisztet összegyúrom a sóval, az olajjal és annyi langyos vízzel, hogy összeálljon, de ne legyen nagyon kemény. 4-5 gombócot formálok belőle, majd tetszőleges vastagságúra nyújtom, és forró, száraz serpenyőben kisütöm. Akkor jó, mikor a felületén barna foltocskák jelennek meg.
Amikor már itt az ideje az étkezésnek, a paradicsomot karikára vágom, elhelyezem a tányérokon, meglocsolom a joghurttal, sózom, megszórom aprított újhagymával.
A húst egy grillserpenyőben felhevített zsiradékon szép pirosra pirítom. A tortilla lapra ráhalmozom a vegyes salátát, a húst, meglocsolom az öntettel, feltekerem, egy csík alufóliával rögzítem, és forrón a joghurtos paradicsommal tálalom.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!