Elkészítés: Mély serpenyőben 3 dl vizet forralok, és beledobom a leveskockákat. Egyenként, hogy a forrás ne szűnjön meg, beleteszem a húsokat. Leveszem kicsire a gázt, fedőt rakok rá, és puhára főzöm a húst. Ha kész, kiszedem, a levet egy bögrébe öntöm. A serpenyőben felolvasztom a margarint, meghintem a liszttel, és habzásig forrósítom. Ráöntöm a hús levét, és kevergetve kicsit főzöm, amíg nem kezd sűrűsödni. Beleteszem a lereszelt sajtot, a préselt fokhagymát, sózom, borsozom. Belepakolom a húsokat, és azzal már csak összemelegítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre