Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkebecsinált leves

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott és megtisztított csirkét feldaraboljuk. A zöldségeket megtisztítjuk és felkarikázzuk.
  2. A kacsazsírt megolvasztjuk, és beletesszük csirkét. Lefedve, mérsékelt tűzön nagyjából 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a sárgarépa- és fehérrépa karikákat és a kockára vágott zellert és karalábét. Folyamatosan kevergetve legalább 10 percig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, lepirítjuk és felöntjük vízzel.
  3. Beletesszük a paradicsomot, a paprikát, a vöröshagymát és az összekötözött lestyánt. Fedő nélkül, felforraljuk, majd alacsony lángon kb. 30 percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldborsót, a tésztát és a csirke máját, és fedő alatt további 15 percig főzzük. Megszórjuk az aprított petrezselyemmel, kiforraljuk, majd tálaljuk.

15 LAKTATÓ TÉLI LEVES, AMI GARANTÁLTAN ELTELÍT >>> 

11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL >>> 

9 LAKTATÓ RAGULEVES, AMI UTÁN NEM KELL MÁSODIK! >>> 

Ezek is érdekelhetnek