Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cseresznye gazpacho

default user icon
MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 50 dkg cseresznye
  • 5 dkg póréhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • néhány levél bazsalikom
  • 2 szelet kalács
  • 2 dl húsleves-alaplé
  • 1 ek balzsamecet  
  • 1 ek olívaolaj  
  • bors
  • A tálaláshoz:
  • 2 szelet kalács
  • 20 dkg cseresznye
  • néhány levél bazsalikom

Elkészítés

  1. A kimagozott cseresznyét turmixkehelybe tesszük a megtisztított, felaprított póréhagymával, fokhagymával, a bazsalikommal, a felkockázott szikkadt kaláccsal, a húslevessel, a balzsamecettel és az olívaolajjal.
  2. Összeturmixoljuk, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
  3. Tálkákba tesszük, és pirított kaláccsal kínáljuk, valamint kimagozott, apróra vágott cseresznye és bazsalikom keverékével.

Ezek is érdekelhetnek