Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csak tárd ki a teraszajtót: és varázsold kedvenc éttermedet a kertbe!

default user icon
(x)
Gondolj egy pillanatra a kedvenc éttermedre! Lehet az egy klasszikus, luxus steakhouse, egy eldugott, hangulatos kis olasz falatozó, vagy akár az az étterem, ahol azt a lélegzetelállító Seefood Pad Thai-t készítik... Mindegyik megadhatja időnként azt, amit igazán szeretsz: közeli barátaiddal és a családtagjaiddal megosztani a kényelmes környezetet és a fantasztikus ételeket élvezetét.

Most változtass egy kicsit a körülményeken. Egy csillagfényes, langyos nyári estén, szeretett házad kertjében legkedvesebb barátaiddal és szeretteiddel közösen készítsd el az ínycsiklandó finomságokat, a saját Broil King grilleden. Hát el lehet képzelni ennél jobbat?

A luxus steakhouse. 

A masszív sütőrácsoknak köszönhetően pár perc alatt tökéletes, közepesen átsült steak-et varázsolhatsz a család asztalára. 

A híres olasz falatozó

A grillen paradicsom és csirke pirul. Zamatos rose mártás rotyog az oldalégőn. A pizzasütő kőlapon rusztikus, kövön sütött pizza készül….Mamma mia! Ez isteni! 

A tökéletes grilleszközöket itt nézheted meg!>>> 
Az egzotikus Thai étterem

Grillezz garnélarákot és tofut, vagy készíts rizstésztát és ízletes szószokat az oldalégőn. A kedvenc híres Pad Thai-kreációd készen áll a vendégek lenyűgözésére.

Elsőrendű étkek

Grillsütőd nyársain kíméletesen sül a zamatosan lédús pulyka. A borda-állványon ellenállhatatlan báránysült pirul.

Ezeket a kulináris csodákat mind könnyedén elkészítheted! Mit szólnál a főételek mellé köretként egy kis grillezett újkrumplihoz, vagy az oldalégőn pillanatok alatt roppanósra párolt friss zöldségekhez? Valamennyi kedvenc ételedet könnyedén és egyszerűen elkészítheted a kertedben, a nagy teljesítménynek és a tökéletes hőfokszabályozásnak köszönhetően.

Használd ki teljes mértékben az oldalégő, a nyárs, a melegítő állvány, és persze a sütőrácsok által kínált lehetőségeket! A Broil King-gel könnyedén vendégül láthatod barátaidat és családodat a saját otthonodban. Egy jól megválasztott grillsütővel, és a megfelelő kiegészítőkkel a lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határt.

Reméljük, ha a jövőben a kedvenc éttermedre gondolsz, a saját kerted jut majd az eszedbe!

A professzionális grillsütőket nézd meg itt!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss