Elkészítés: A kenyértésztát elkészítjük (a kenyérsütő gépben a legegyszerűbb), de hagyományos módon is lehet készíteni), majd kelesztjük.
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, a tetejére tesszük a kicsontozott, főtt csülköt, amit összezúzott fokhagymával megkenünk, majd a tetejére a főtt savanyúkáposztát.
A két végét felhajtjuk, majd szorosan a két oldalát is, belerakjuk egy tepsibe. A tetejére lyukat vágunk, hogy a felesleges gőz kijöjjön rajta.
Forró sütőbe toljuk, és aranysárgára sütjük. Amikor kész, vizes ecsettel átkenegetjük a tetejét.
Mint egy kenyeret, úgy szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre