Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgundi marharagu

> 90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A feldarabolt szalonnát lepirítjuk, majd kivesszük a serpenyőből és a zsírjában kérget sütünk a felkockázott marhahúsnak. Ha megpirult, kivesszük a serpenyőből, és a maradék szaftot felöntjük a vörösborral, és forrásig hevítjük.
  2. A slow cookerbe öntjük a bort, belerakjuk a marhát, a szalonnát, a negyedekre vágott hagymát, a felszeletelt répát, a gombát, a gyöngyhagymát, majd hozzáadjuk a paradicsompürét és a fokhagymát, végül a kakukkfüvet és a babérlevelet, majd felöntjük a húslevessel.
  3. Slow cookerben 2-es fokozaton 4-6 órát főzzük, végül megsózzuk, megborsozzuk és forrón tálaljuk.


    Íme a recept videón >>>
     


Ezek is érdekelhetnek