Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Ádám konyhája
Videó
A szezonális alapanyagoknál nincs jobb: finomak, olcsók és könnyen hozzáférhetőek, így érdemes kihasználni egy-egy zöldség és gyümölcs beérési idejét. Németh Ádám, a Konyhafőnök negyedik szériájának nyertese, a Mindmegettén futó sorozatában megmutatja, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló készletekből gyorsan és egyszerűen isteni ételeket varázsolni. Gyertek velünk Ádám konyhájába: ma burgundi marharagut készített.
MME
Cikk
Pezsgőt sokszor csak karácsonykor és szilveszterkor fogyasztunk, pedig a buborékos ital megkoronázhatja családi és baráti összejöveteleinket, egy nyári bulit és egy átlagos hétvégi estét is. Ha pedig vendégeket várunk, tudnunk kell, milyen ételhez milyen pezsgő passzol. Ebben segítünk most.
A rohanó háziasszonyok kedvenc receptje! Este felrakod, reggelre elkészül. Minél hosszabb ideig készíted ezt az isteni vörösboros burgundi marharagut (boeuf bourguignon), annál puhább és omlósabb lesz a marhahús.