Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bundás csirkecomb II.

MME MME
5/5
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sózott, vajjal megkent csirkecombokat kiolajozott tepsibe rakjuk, és sütőbe téve ropogósra megsütjük.

Előtte néhány órával összegyúrjuk a lisztet a vajjal, egy csipet sóval, a tojással és annyi hideg vízzel, hogy rugalmas tésztát kapjunk.

Hideg helyen pihentetjük, majd késfok vastagságúra nyújtjuk, s téglalap alakú lapokat vágunk belőle. Ezekbe a langyosra hűlt csirkecombokat
egyenként becsomagoljuk.

Sütőlemezre egymás mellé fektetjük, tetejüket egész nyers tojással megkenjük, és forró sütőben ropogós pirosra sütjük.

Vegyes saláta, illetve gombaragu illik hozzá köretnek.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss