Elkészítés: A sózott, vajjal megkent csirkecombokat kiolajozott tepsibe rakjuk, és sütőbe téve ropogósra megsütjük.
Előtte néhány órával összegyúrjuk a lisztet a vajjal, egy csipet sóval, a tojással és annyi hideg vízzel, hogy rugalmas tésztát kapjunk.
Hideg helyen pihentetjük, majd késfok vastagságúra nyújtjuk, s téglalap alakú lapokat vágunk belőle. Ezekbe a langyosra hűlt csirkecombokat
egyenként becsomagoljuk.
Sütőlemezre egymás mellé fektetjük, tetejüket egész nyers tojással megkenjük, és forró sütőben ropogós pirosra sütjük.
Vegyes saláta, illetve gombaragu illik hozzá köretnek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre