Elkészítés: A brokkolit megmossuk, a fejét kisebb rózsákra szedjük, és kevés vízben előpároljuk. A halat kisebb darabokra vágjuk, megsózzuk, megcsepegtetjük citromlével.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló formát.
A haldarabokat a brokkolival együtt
a sütőformába rakosgatjuk. A tejszínt elkeverjük a tojásokkal, a mustárral, a sajttal, az ételízesítővel. Borssal ízesítjük, és a halra öntjük. Megszórjuk mandulaforgáccsal, és a sütőben addig sütjük, amíg a tejszínes mártás megkocsonyásodik, ez kb. 30 perc.
Közben elkészítjük a köretet. A rizst a
csomagoláson olvasható utasítás szerint
megpároljuk. Leszűrjük, pici olajjal átforgatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre