Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bizarr dolgot talált a KFC-ben vásárolt sült krumplijában egy férfi

default user icon
MME
A 25 éves férfi hetente többször is vásárolt ételt a KFC-ben, ám ezt a szokását nem kizárt, hogy a legutóbbi incidens miatt mellőzi egy időre. Mint mondja, többször is akadtak már gondok a gyorsétteremmel, de a legutóbbi kiverte nála a biztosítékot, ugyanis még válaszra sem méltatták, amikor szóvá tette.

A brit Callum Feehan Twitteren (X) számolt be egy igen bizarr esetről. A posztból kiderült, hogy a 25 éves férfi a KFC-ben vásárolt menüjéhez kapott köretében egy csavart talált, amit kis híján meg is evett, csak a szerencsének köszönheti, hogy nem harapott rá – írja a Metro.

Feehan a történtek után a gyorsétterem hivatalos Twitter (X) oldalán jelezte is a problémát, de sokáig válaszra sem méltatták.

– Örülök a 3.99 fontos (1800 forintos) Gravy Boxnak, de piszkosul zavar, hogy a sült krumplihoz egy csavart is kaptam. Miután megvettem a menüt, hazavittem, aztán a köret falatozása közben arra lettem figyelmes, hogy valami kopog a számban. Azonnal kiköptem az ételt, majd meglepve konstatáltam, hogy egy sült csavar volt a felelős a fura érzésért. A fogam is simán kitörhetett volna – írta.

Az eset után természetesen azonnal jelezte a történteket a KFC-nek, amit egy fotóval is bizonyított. Mint írja, dühítő volt, hogy a gyorsétterem csak akkor válaszolt, amikor már azzal fenyegette őket, hogy a fogyasztóvédelemhez fordul. Hozzátette, hogy igazából nem is a csavar jelenléte miatt rágott be, hanem azért, amiért levegőnek nézték. – Furcsa, hogy egyáltalán nem aggódnak, hogy mi kerül az ételeikbe – zárta posztját.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss