Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Benedict Cumberbatch egy budapesti steakhouse-ban csillapította éhségét

default user icon
MME
Idén is sztárok tömkelege lepi el hazánkat, hogy itt készítsék el soron következő szuperprodukcióikat. A zongorista Oscar-díjas sztárja mellett Magyarországon forgat a modern kori Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch is.

A Doctor Strange megformálása miatt is ismert angol színész a Netflixre készülő Eric című sorozatot forgatja hazánkban. A várhatóan 2024 elején debütáló széria stábja feszített tempóban dolgozik, de a forgatás mellett jut idejük arra is, hogy felfedezzék a magyar fővárost, legyen szó annak pezsgő kulturális életéről vagy híres gasztronómiai felhozataláról.

Benedict Cumberbatch a napokban megjelent az Operaházban, ahol megnézte a Don Quijote című előadást, emellett pedig beült egy steakre a Pampas Argentin Steakhouse-ba is. Az Instagramon több oldalon is fellelhető az a fotó, melyen a brit színész az étterem személyzetével pózol.

Nem Cumberbatch jelenleg az egyetlen hazánkban forgató világsztár, ugyanis itt tartózkodik A zongorista Oscar-díjas színésze, a magyar származású Adrien Brody is, aki ötvenedik születésnapját itt nálunk, a Rosenstein étteremben ünnepelte.

Borítókép: Northfoto/AFF/PA Images

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek