Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Adrien Brody a Rosenstein Vendéglőben ünnepelte születésnapját

default user icon
MME
A magyar származású amerikai világsztár, Adrien Brody jelenleg hazánkban forgat, többször látták már Budapest utcáin sétálni. Az 50. születésnapját is nálunk ünnepelte.

A magyar anyától (édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba) született Adrien Brody A zongorista című filmben nyújtott alakításával beírta magát a filmtörténelembe: mindössze 29 éves volt, amikor Oscar-díjjal jutalmazták a neves, zsidó származású lengyel zongorista, Wladyslaw Szpilman megformálásáért. 

A színész az elmúlt években számos más hollywoodi szuperprodukcióban is feltűnt. Legutóbb 2013-ban volt Magyarországon, akkor a Houdini című minisorozat forgatásának egy részét tartották a magyar fővárosban.

A magyar származású színész idén kerek születésnapot ünnepelt: április 14-én 50 éves lett. Az ünnepi menüt  a Rosenstein Vendéglőben fogyasztotta el. Rosenstein Robi az alábbi szöveggel tette közzé a hírt Instagram-oldalán: „Nálunk járt Adrien Brody és kedves családja, hogy megünnepeljék 50. születésnapját. Jobb hijján én pótoltam aput az Oscar díjas nagy kedvencem mellett.”

Rosenstein Tibor meghatározó alakja a budapesti gasztronómiának: a családnevével fémjelzett étterem immár 27 éve várja a vendégeket magyar és „nem kóser" zsidó konyhával. Nem csak a magyar családok kedvence a családi étterem, a nálunk vendégeskedő világsztárok is szívesen látogatnak el a hangulatos helyre.

(Nyitókép: Northfoto)

Ajánljuk még:




Ezek is érdekelhetnek

Friss