Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Árfigyelő recept: sonkával, sajttal töltött rántott hús a legolcsóbb alapanyagokból

default user icon
MME
Július elsején elstartolt az online árfigyelő rendszer, amelynek célja, hogy a piaci verseny fokozásán túl az árakat egyre lejjebb szorítsa. Mi is átböngésztük az Árfigyelőt, és az ott látottak alapján ajánlunk is nektek egy tuti ebédötletet, aminek hozzávalóit a következő üzletekben tudjátok ma beszerezni a legkedvezőbb áron.

Az online Árfigyelő már csak abból a szempontból is jó kezdeményezés, hogy fokozza a piaci versenyt, az árakat egyre lejjebb szorítja, és mi is könnyedén összehasonlíthatjuk a kiskereskedelmi láncok bizonyos termékre szabott árait. Így ha meg akarják őrizni vásárlóikat, reagálniuk kell egymás akciójára, egyúttal mi is megtervezhetjük a bevásárlásra szánt kiadásokat.

A lehetőség láttán kézenfekvő volt, hogy ajánlunk egy receptet, aminek hozzávalóit az Árfigyelő segítségével válogattuk össze boltra lebontva. Így könnyedén eldönthetjük, hol szerezzük be a sonkával, sajttal töltött rántott hús alapanyagait, ha a lehető legkevesebbet szeretnénk fizetni a kasszánál.

Sonkával, sajttal töltött rántott hús

Hozzávalók:

  • 8 dkg sajt (Auchan: 1899 Ft/kg)
  • 2 szelet sonka (Aldi: 429 Ft / 200g)
  • 2 db tojás (Spar, Auchan: 629 Ft / 10 db)
  • 4 db csirkemellfilé (Auchan, Spar, Aldi, Lidl, Tesco, Penny: 1499 Ft/kg)
  • só 
  • frissen őrölt bors
  • 10 dkg liszt (Tesco, Auchan, Aldi, Lidl, Penny: 149 Ft/kg)
  • 15 dkg zsemlemorzsa 
  • 2,5 dl olaj (Spar: 535 Ft/kg)


Elkészítés:

  1. A sajtot 4 szeletre vágjuk, a sonkaszeleteket félbe. A tojást habosra keverjük.
  2. A filéket megmossuk, szárazra töröljük, és kissé kiklopfoljuk. Mindbe 1-1 zsebet vágunk, és megtöltjük 1-1 szelet sajttal és sonkával.
  3. A töltött filéket kissé ellapítjuk, sózzuk és borsozzuk, majd megforgatjuk mindet a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában.
  4. Az olajat felforrósítjuk, majd közepes lángon aranyszínűre sütjük benne a töltött-panírozott húsokat. Végül mindet papírtörlőre szedjük.
  5. Tálaláskor egy kevés zöldfűszerrel díszíthetjük. Hasábburgonya vagy petrezselymes burgonya illik hozzá.

Ha téged is érdekel, melyik termék hol a legolcsóbb az adott napon, azt te is megnézheted az Árfigyelőn. A rendszer nemcsak arra alkalmas, hogy összehasonlítsuk a boltok kínálatát egymással, hanem a különböző akciókról is értesülhetünk, illetve a hozzánk legközelebbi boltot is megtalálhatjuk, ahol az adott terméket megvásárolhatjuk. A honlapon szereplő adatok minden reggel legkésőbb 4 óráig frissülnek.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss