hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-sajtos göngyölt pulykamell

60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almákat meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A sajtot lereszeljük, az almához keverjük, és szerecsendió-reszelékkel ízesítjük.
  2. A kicsontozott pulykamellet 4 nagy szeletre vágjuk, és téglalap alakúra kiklopfoljuk. Megsózzuk, és elosztjuk rajtuk az almás tölteléket. A hússzeletek két végét kissé felhajtjuk, és feltekerjük. Fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen szét.
  3. Először lisztben, majd felvert tojásban, végül zsemlemorzsában megforgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára megsütjük.

ŐSZI PULYKÁS FINOMSÁGOK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss