Elkészítés: A filézett pulykamellből szeleteket vágunk, kevés hevített vajon enyhén sózva elősütjük.
Az almákat megmossuk, magházukat eltávolítjuk, felszeleteljük. Kevés szűrt citromlével lecsepegtetjük.
Rátesszük a borssal, gyömbérrel fűszerzetett pulykaszeletekre, meghintjük reszelt sajttal, s forró sütőben aranysárgára sütjük.
A bundáskenyérhez a tojásokat felverjük a hozzáöntött tejjel és ízesítőkkel, majd a félbevágott kenyérszeleteket megforgatjuk benne. Olajban mindkét oldalukon aranysárgára sütjük, papírszalvétára szedve leszűrjük a felesleges olajtól.
Végül a rostonsült pulykamelleket bundáskenyérre tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre