Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nagyot húzott az ALDI - ennek a hírnek sokan örülni fognak!

default user icon
MME
Az ALDI újabb intézkedést vezet be valamennyi magyarországi üzletében: látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30-50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni.

Az ALDI Magyarország 2023 nyarán tesztjelleggel öt üzletében – két budapesti és három vidéki egységben – másnap 12 óráig 50%-os kedvezménnyel, bezacskózva értékesítette az előző nap a látványpékségekben megmaradt termékeket, illetve a szépséghibás zöldségekből és gyümölcsökből is egységcsomagokat árult kiemelkedő kedvezménnyel. A kedvező vásárlói fogadtatásnak köszönhetően a vállalat 2024-től országszerte, mind a 172 üzletében bevezeti ezt az intézkedést.


 

A pékárucsomagokba kizárólag egyforma sós vagy édes termékek – például csak pogácsa, csak kakaós csiga – kerülhetnek. A már jól ismert „Azon melegében” feliratú papírzacskókba csomagolt termékek a látványpékségek mellett, „A nap fogása” felirat alatt kihelyezve, másnap 12 óráig vásárolhatók meg.

A zöldség-gyümölcs esetében az üzletek folyamatosan válogatják a szépséghibás termékeket, így az előre csomagolt, valamint a darabáras lédig termékekkel együtt jelentős, 30-50%-os kedvezménnyel lesznek elérhetők egy könnyen áttekinthető, nyitott fém kosárban, amelyet naponta többször is megtöltenek a fogyasztásra még alkalmas, kevésbé szép állagú, de kiváló beltartalmú árucikkekkel.


„Újabb lépést teszünk annak érdekében, hogy minden megtermelt zöldség vagy gyümölcs, megsütött pékáru a családok asztalára kerüljön. A fogyasztásra még alkalmas, megmaradt pékárukat és zöldség-gyümölcs kínálatunk szépséghibás termékeit jelentős kedvezménnyel kínáljuk minden üzletünkben, így egyszerre segítjük vásárlóinkat, illetve az évek óta kiváló eredménnyel zajló élelmiszermentés mellett tovább csökkentjük a kárba vesző élelmiszerek mennyiségét” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetnek