Elkészítés: A tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk, majd felöntjük 2,5 x-es sós, forró vízzel, és készre pároljuk.
A húst kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon szép pirosra sütjük.
A paprikát, a paradicsomot és a vöröshagymát felkarikázzuk. A szalonnát apró kockára vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a hagymát és megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, sózzuk, rászórjuk a pirospaprikát. 15-20 perc alatt készre pároljuk. Ne főzzük nagyon szét!
Tálalásnál a lecsót a húsra szedjük és a tarhonyával kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre