Elkészítés: A tésztához a cukrokat a tojásokkal 10 perc alatt elektromos habverővel habosra keverjük, apránként hozzáadjuk az étolajat, majd a tejjel váltakozva a sütőporral elkevert lisztet is. A tepsit kibéleljük szilikonos sütőpapírral, és a tészta 3/4 részét beleöntjük. A tepsit egy kicsit megrázogatjuk, hogy egyenletesen legyen benne a sárga massza. A maradék anyaghoz hozzákeverjük a kakaóport, és a tepsiben várakozó tésztára egyenletesen ráöntjük. Egy villával nyolcasokat írunk a tésztába, tehát a kakaós masszát belefésüljük a sárga masszába.
200 fokra melegítet sütőben 30 perc alatt megsütjük. Amikor szilárd a teteje, alufóliát teszünk rá, hogy meg ne égjen a sütemény teteje. Mindenkinek más a sütője, javaslom, hogy TŰPRÓBÁIG süsse!
A krémhez a tejet a cukorral és a pudingporral elkeverjük, felfőzzük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a kókuszreszeléket, és vajjal habosra keverjük.
A megsült, kihűlt tésztára simítjuk a krémet, és a csokoládékkal bevonjuk. Az étcsokoládét 1 evőkanál olajjal mikróban felolvasztjuk. Úgyszintén a fehér csokoládét is az 1 mokkáskanál olajjal. A krémre csurgatjuk először az étcsokoládét, majd hosszában és keresztben is a fehér csokoládét vékony csíkokban. Kés hegyével a fehér csokoládét a barnába húzogatjuk. Hűtőbe tesszük.
1 óra múlva,amikor jól lehűlt, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.