Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vírus ellen nincs gyógynövény! - Ezt kéri Gyuri bácsi az idősektől

default user icon
MME
Szabó György, azaz mindenki Gyuri bácsija is megfogadta azt a tanácsot, hogy a koronavírus-járvány miatt maradjon otthon, aki teheti. A büki füvesember elárulta, mivel telnek a napjai és azt is, hogy milyen gyógynövényekkel erősíthetjük immunrendszerünket.

„Sajnos nem ismerek olyan gyógynövényt, ami erre a vírusra hatásos lenne. Az egyetlen, amit tehetünk, hogy karban tartjuk az immunrendszerünket. Erre a legkiválóbb a kakukkfű, szurokfű, az orbáncfű vagy a fürtös menta teája. Ezeket naponta igyuk, hogy a védekezőképességünket erősítsük” – javasolja a népgyógyászat bevált módszereit Szabó Gyuri bácsi, és hozzáteszi, hogy a kialakult betegségre is jók ezek a teák, így könnyebben le tudja győzni a kórt a szervezetünk.

Gyuri bácsi maga is megfogadja az ajánlásokat és otthon tartózkodik.

„Be vagyok zárkózva a lakásba, néha ugyan kimegyek a kertembe, vagy elsétálok a földemig, de ott egyedül vagyok, nem érintkezek senkivel” - mesélte a bükki füvesember.

Gyuri bácsit nem viseli meg a bezártság, hiszen egyébként is sokat van otthon, úgy gondolja, most van ideje az embernek olvasni, tanulni.

„Figyelem a híreket is, sokan keresnek telefonon, gyorsan eltelik a napom. Persze az rossz, hogy nem tudok emberek közé menni és személyes tanácsadást tartani.”– mondta. 

Gyuri bácsi tanácsait megnézhetjük videón is

Ha személyesen nem is tud Gyuri bácsi tanácsot adni, de online igen! A megújult gyorgytea.hu  oldalon mindenki megtalálhatja a Gyuri bácsival készült összes videót, és a gyógynövényes betegségkereső adatbázist is. Amíg nem elérhetőek a személyes tanácsadások, addig ezekből az anyagokból is tájékozódhatunk és megtalálhatjuk a kérdéseinkre a választ.

Gyuri bácsi mindenkit arra kér, hogy használjuk a természet adományait, a gyógynövényeket ezekben a nehéz időkben is, az idősebbek pedig maradjanak otthon, ennél többet most nem tehetnek az egészségükért.

5 SZUPEREGÉSZSÉGES GYÓGYTEA, AMIT ÉRDEMES NAPONTA FOGYASZTANI >>> 

5 GYÓGYÍTÓ NÖVÉNY, AMI FELTURBÓZZA AZ IMMUNRENDSZERED >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss