Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a széleit bevagdaljuk, lisztben megforgatjuk, s mindkét oldalát forró olajban megsütjük.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és olajban megdinszteljük, majd beletesszük a felaprózott fokhagymát és a lecsepegtetett gombát. Rövid ideig együtt pároljuk, majd amikor a nedvesség elpárolgott, félretesszük hűlni.
A leveskockás vízben puhára főzzük a csirkemájat, majd lereszeljük. A füstölt sajtot és az uborkát felkockázzuk, s végül a májjal együtt a hagymás gombához keverjük.
A kész ragut a hússzeletek tetejére halmozzuk, majd reszelt sajttal megszórjuk. Forró sütőben összesütjük.
Tejes-vajas burgonyapürével és lilahagymasalátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre