hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonhalas tésztasaláta joghurtos öntettel

MME MME
90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát sós forró vízben 5 percig főzzük, hozzáadjuk a zöldborsót, és együtt (nem túl) puhára főzzük. Leszűrjük, félretesszük.

Az uborkát, a hagymát, a répát és koktélparadicsomot felkockázzuk.

A tejföllel, joghurttal, balzsamecettel és olívaolajjal öntetet készítünk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, valamint őrölt borsot. Az öntetet összekeverjük a tésztával és a zöldségekkel, 1 órát állni hagyjuk.

A tonhalat leszűrjük, majd tálaláskor a tésztasalára morzsoljuk.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss