Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött kiflik

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kifliket kettévágom és a belsejét kiszedem, amit a hozzávalókhoz hozzá fogok keverni. A sonkát apró kockára vágom, a hagymaszárat felaprítom és a trappista sajtot lereszelem. Összedolgozom a kivájt kiflik belsejét, a tömlős sajtokat, a tejfölt, a vajat, a felaprított hagymát, a sonkát és a trappista sajt felét.

A kifliket megtöltöm, állítva egy kikent jénaiba állítom, és a maradék sajttal megszórom. 200 C-os sütőben 40 perc alatt pirosra sütöm.

Megjegyzés

Persze a tölteléken ízlés szerint lehet változtatni akár fokhagymával, füstölt sajttal, csípős paprikával, stb. - kenezne

Ezek is érdekelhetnek