Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő diétával gyúr Curtis a Sztárboxra

default user icon
MME
A Sztárbox negyeddöntőjének következő fordulójában csap össze Curtis és Szegedi Fecsó, és mint a rapper Instagram sztorijaiból és nyilatkozataiból kiderült: ő merőben más metódussal tervezi felgyúrni magát a megmérerttetésre.

Folytatódik a Sztárbox negyeddöntője, most vasánap, azaz november 12-én, a férfi nehézsúlyú férfi csoport összecsapásával. Ezen a napon méri össze erejét és tudását Curtis és Szegedi Fecsó, akik a Fókusz című műsorban meséltek arról, hogyan készülnek a megmérettetésre.

 

"Nagyon örülök, hogy egy keményebb ellenfelet kaptam. Nagyobb is nálam, jóval nehezebb is, de ez nem baj. Engem úgy neveltek, hogy mindig a legnagyobbat kell megverni"– mondta Fecsó, Curtis pedig arról arról beszélt, milyen speciális diétával készül a meccsre.

"Rengeteg pörköltevés, sörözések, meccsek nézése, és akkor néha letévedtem a terembe is. Viccet félretéve, azért próbáltam lemenni, amikor csak tudtam" - mondta a rapper.

"A többi versenyző tette ki az edzésről a videókat, és megjelölte Instagramon a Sztárbox oldalát. Én meg kitettem egy nagy tál pörköltet nokedlivel, tejföllel, aztán én is megjelöltem a Sztárboxot. A műsor készítői mondták: tényleg így edzek? És hát igen, így edzettem. Tömegelés volt"

 

Sőt, Curtis nem állt meg itt: a mai sztorijában kiszmolta, hogy edzés legyen ma, vagy sörözés - és meglepő módon a sör nyert! Itt tudjátok megnézni a 24 órán át elérhető törénetet! 

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss