Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kockahasat villantott Rácz Jenő: a sztárséf bomba formában várja a boxmérkőzését

default user icon
MME
Rácz Jenő is igent mondott az RTL felkérésére, és ringbe száll a csatorna ősszel érkező Sztárbox című műsorában. A sztárséf pár hónapja drasztikus életmódváltáson megy keresztül, sokat fogyott és most megmutatta, mennyi izom szaladt fel rá az edzések miatt.

Rácz Jenő alig pár hónap alatt ledobott 12 kiló súlyfelesleget és kemény edzéseket folytat. Az átváltozás látványos és már az arcán is meglátszik, hogy egyre jobb formában van, ám nemcsak az arca alakult át az életmódváltásnak és a sportolásnak köszönhetően.

A Konyhafőnök mentora az Instagram-történetében osztott meg magáról egy félmeztelen fotót, melyen irigylésre méltó felsőtestet és messziről is jól láthatóan kockás hasat villantott. A kép mellé egy bomba és egy boxkesztyű ikonját posztolta, utalva arra, hogy rendületlenül készül az RTL őszi műsorára, a Sztárboxra, ahol ő is ringbe száll majd.

Egyelőre nem tudni, ki lesz majd Rácz Jenő ellenfele, de a sztárséfet a férfi középsúly kategóriában indítják, ott pedig olyan celebellenfelek vannak mint Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Istenes Bence, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András és Molnár Áron.

Borítókép: RTL

Ezek is érdekelhetnek

Friss