Vágjuk apróra a szilvát, gyömbért, majd az ánizzsal és a szegfűszeggel pirítsuk meg olajon. Tegyük hozzá a cukrot és 7,5 dl vizet. Fedő alatt 20 percig főzzük, sóval, borssal ízesítsük. Hűtsük le. A disznóhúst vágjuk kb. 1/2 centis szeletekre, klopfoljuk ki. A szilvaszószhoz keverjünk koriandert, majd 1-1 kanállal tegyünk a hússzeletekre, végül tekerjük fel. A hagymát vágjuk apróra, a szójaszószt 2-3 evőkanállal forraljuk fel, adjuk hozzá a hagymát, és öntsük a roládra. A roládokat forró olajban süssük ki.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre