A nyúlcombokat besózzuk és megpároljuk, majd amikor megpuhultak, ugyanabban a serpenyőben kevés olívaolajon megfuttatjuk a rozmaringot és a morzsolt kakukkfüvet. A nyúlcombokat pirosra pirítjuk, borssal is megszórjuk.
A gnocchihoz a ricottát, a lisztet és a tojást kevés vízzel összekeverjük, kaporral és a kevés sóval fűszerezzük, majd gombócokat formázunk belőle, és forró, lobogó vízben kifőzzük. Ha feljöttek a víz színére, leszűrjük.
A lisztet az olajjal elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel, és folyamatos kevergetés mellett besűrítjük. Az ítesítéshez narancshéj-őrleményt és kékszőlő-sűrítményt használunk.
A salátához a zöldségeket megmossuk, ízlés szerint felaprítjuk, majd lazán összekeverjük, sóval-borssal megszórjuk, balzsamecettel leöntjük, végül friss korianderrel megszórjuk.