Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
A vadas hagyományosan marhahúsból készül, de megéri kipróbálni nyúllal is: íme a vadas nyúlcombból burgonyafánkkal.
Dr.Gondek Károlyné
Cikk
Benke Anna
Még szerencse, hogy az ember barátai udvariasak. De amikor megmondtuk nekik, hogy a vacsorára tervezett pulyka azért néz ki ilyen furcsán, mert nyúl, egy egészen rövid pillanatig döbbenet suhant át az arcukon.
Reinics Rita
A nyúlhús nem csak a húsvéti időszakban kerülhet a terítékre. A legegészségesebb fehér húst érdemes az év más időszakaiban is fogyasztani, jó íze, élettani hatásai miatt. Az utóbbi időben a konyhakészre feldolgozott nyúlhúst már számos hiperszuperben megvásárolhatjuk. Bár magasabb árfekvésű, mint a szárnyashús, néhanap érdemes nyúlhússal színesíteni a repertoárunkat.
Biró Sára
Legjobb a csokinyúl, nincs benne csont. :) És bár az igazi nyúlhús csontos, rengeteg előnye van: jó árban kapható, sovány, könnyen emészthető fehérhús, ráadásul változatosan készíthető…
Kard Sándorné
WM
Édes kicsi, szőrös nyuszi, a családnál vendégeskedő húsvéti nyúl, a gyerek kockásfülű nyula.... ezek azok a sztereotípiák, ami miatt nem esszük a nyulat, pedig az egyik létező legegészségesebb hús.
Fischer Tamás