Elkészítés: A tésztát megfőzzük, félretesszük. Olajon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát, majd rátesszük a húst, és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, rátesszük a zúzott fokhagymát, és 15 percen át pároljuk. Belekeverjük az összetépkedett spenótleveleket. Amikor összeesett a spenót, levesszük a tűzről. A tojásokat kikeverjük 3 dl tejföllel és a vajjal, majd összekeverjük a tésztával és a spenótos hússal. Fűszerezzük, és hőálló tálba tesszük, a tetejére a maradék tejfölt öntjük, és megszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre