Elkészítés: A mártáshoz a tejszínt ízesítjük sóval, borssal, kakukkfűvel. Egy hőálló tál aljára öntünk belőle egy keveset, majd letesszük rá az első sor tésztalapot. Erre öntjük a doboz gombát, sózzuk, borsozzuk, majd ismét leöntjük egy réteg mártással. Erre kerül a következő sor tészta, rá a sonka, majd megint mártás, tészta, kukorica, ételízesítő, mártás, majd az utolsó réteg tészta. A maradék mártást a tetejére öntjük.
Lefedjük a tálat, majd előmelegített sütőben, közepes lángon sütjük. Körülbelül 15 perc múlva eltávolítjuk a tálról a fóliát vagy fedelet. Ekkor bőven megszórjuk a reszelt sajttal, és enyhén pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre